Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 4

Biyotik Terimlerinin Yükselişi: Bibliyometrik Bir İnceleme (1987–2025)

14. Ulusal Sağlıklı Yaşam Kongresi, İstanbul, Türkiye, 12 - 15 Haziran 2025, ss.44, (Özet Bildiri)

Organik ve Konvansiyonel Çay İnfüzyonlarının Kafein Miktarlarının Kromotografik Yöntemle Belirlenmesi

3. Uluslararası Sürdürülebilir Yaşam Kongresi, İzmir, Türkiye, 9 - 10 Kasım 2023, ss.1, (Özet Bildiri)

Anne sütü mikrobiyom içeriğine emzirme mi doğum şekli mi daha etkilidir?

2. Uluslararası Gazi Sağlık Bilimleri Kongresi, Ankara, Türkiye, 15 - 17 Aralık 2022, ss.108, (Özet Bildiri)

Dijitalleşmenin Besin Güvenliği Üzerine Etkisi

5. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, Aydın, Türkiye, 17 - 19 Şubat 2022, ss.197-207, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 1

Organic Foods vs. Conventional Foods: Concerns about Food Safety

Organic Food Production: Innovation and Sustainable Practice, José Manuel Lorenzo,Birsen Yilmaz, Editör, Crc Press-Taylor & Francis Group, Florida, ss.116-144, 2024
Metrikler

Yayın

9

Atıf (WoS)

15

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

15

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

22

H-İndeks (Scholar)

2

Proje

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları