Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Global Research Progress on the Nutrition, Health Benefits, and Standards of Whole Grains

The 2025 Boao Food for Health Science Conference and Expo, Haibowan, Çin, 17 - 21 Şubat 2025, ss.1-2 Sürdürülebilir Kalkınma

Emzirmenin Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarına Katkıları

İzmir Demokrasi Üniversitesi Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi 2024, İzmir, Türkiye, 8 - 09 Kasım 2024, ss.22-23 Sürdürülebilir Kalkınma

MATCHA İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ GIDALARIN BESİN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ VE SAĞLIĞA FAYDALARI

İzmir Demokrasi Üniversitesi Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi 2024, İzmir, Türkiye, 8 - 09 Kasım 2024, ss.18-19

Sporcu Gereksinime Uygun Ekmek Geliştirilmesi - İza Buğdayı ile İlgili Bir Çalışma

3. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi, İstanbul, Türkiye, 17 Mayıs 2022
Kitaplar

Kıtlığa Girmeden Zayıflama

Nancy Clark’s Sports Nutrition Guidebook, Sixth Edition, ELMACIOĞLU, FUNDA, Editör, ACR TIP, İstanbul, ss.311-334, 2022

Normal Yaşam Dönemleri

Nutrition and Diagnosis-Related Care, , Editör, Nobel Tıp Kitabevleri, ss.1-68, 2022
Metrikler

Yayın

13

Atıf (WoS)

41

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

45

H-İndeks (Scopus)

3

Proje

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları