-
2024 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü
-
2020 - 2024 Dr. Öğr. Üyesi
Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü
-
2018 - 2020 Dr. Öğr. Üyesi
İstanbul Kent Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü
-
2017 - 2018 Dr. Öğr. Üyesi
Üsküdar Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü
-
2013 - 2017 Öğretim Görevlisi
Üsküdar Üniversitesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
-
2024 - Devam Ediyor ASEGEM Müdürü
Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi, İdari Birimler
-
2020 - Devam Ediyor Erasmus Programı Bölüm Koordinatörü
Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü
-
2019 - 2020 Erasmus Programı Kurum Koordinatörü
İstanbul Kent Üniversitesi
-
2013 - 2017 Bölüm Başkanı
Üsküdar Üniversitesi
-
Doktora
YEME BOZUKLUKLARINA DİYETSEL YAKLAŞIM
TEZ ÇALIŞMASI
TEZ ÇALIŞMASI
TEZ ÇALIŞMASI
TEZ ÇALIŞMASI
TEZ ÇALIŞMASI
BESLENMEDE MİNERALLER
-
Yüksek Lisans
AĞIRLIK DENETİMİ VE YEME DAVRANIŞ BOZUKLUKLARI
TOPLUMDA BESLENME SORUNLARININ SAPTANMASI
TOPLUMDA BESLENME SORUNLARININ SAPTANMASI
AĞIRLIK DENETİM VE YEME DAVRANIŞI BOZUKLUKLARI
TEZ ÇALIŞMASI
-
Lisans
Nutrition Education And Counseling
Community Nutrition and Epidemiology
NUTRITION
FOOD AND NUTRITION II
BESİN VE BESLENME
Vocational Training in Community Nutrition
NUTRITION, HYGIENE AND FOOD SAFETY
TOPLUMDA BESLENME SORUNLARI VE EPİDEMİYOLOJİSİ
Nutritional Assessment of the Community
YEME BOZUKLUKLARI
ORIENTATION TO PROFESSION
YEME BOZUKLUKLARI
MEZUNİYET PROJESİ II
TOPLUMDA BESLENME DURUMUNUN SAPTANMASI
TOPLUMDA BESLENME SORUNLARI VE EPİDEMİYOLOJİSİ
ORIENTATION TO PROFESSION AND ETHICS
SEMİNER I
SEMİNER II
MEZUNİYET PROJESİ I
SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN BESLENME
YEME BOZUKLUKLARI
TOPLUMDA BESLENME DURUMUNUN SAPTANMASI
INTRODUCTION TO FOOD II
FOOD AND NUTRITION I
KLİNİK BESLENME ÇOCUK STAJI
BESİN ÖGELERİ VE HASTALIKLAR
INTRODUCTION TO FOOD I
-
Aynı Tatlılık Tadı Veren Farklı Eklenmiş Şekerlerin Kan Şekeri Regülasyonu Üzerine Etkisi
-
Ev Tipi ve Endüstriyel Tip Kefir Örneklerinde Dinamik İn Vitro Gastrointestinal Model ile Laktik Asit Bakterilerinin Canlılıklarının Belirlenmesi
-
Enerji Kısıtlı Diyet Yapan Kadınlarda Yeme Bozuklukları Gelişme Riskinin Değerlendirilmesi
Kose G. (Danışman)
T.ERGÜL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
HAFİF ŞİŞMAN VE OBEZ BİREYLERDE YEME FARKINDALIĞI İÇERİKLİ BESLENME EĞİTİMİNİNAĞIRLIK YÖNETİMİ VE YEME DAVRANIŞLARINA ETKİSİ
Kose G. (Danışman)
İ.İNÖZÜ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
İstanbul ili Fatih ilçesindeki bir ortaokulun 8.sınıfında eğitim gören öğrencilerin sınav kaygısı ile beslenme durumları arasındaki ilişki
Kose G. (Danışman)
M.MANAV(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Gebelik döneminde verilen beslenme eğitiminin gebelerde diyet kalitesi ve akdeniz diyetine uyumunun etkisinin değerlendirilmesi
Kose G. (Danışman)
D.AKYOL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Yetişkin bireylerde yeme farkındalığı ve sezgisel yemenin beden kütle indeksi ile ilişkisinin değerlendirilmesi
Kose G. (Danışman)
B.ATLIHAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Yetişkinlerde öz-şefkat ile vücut ağırlığı ve yeme bozuklukları arasındaki ilişkinin saptanması
Kose G. (Danışman)
M.GÖKÇEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Metro İstanbul A.ş'de çalışan tren sürücülerinde tıkınırcasına yeme bozukluğu ve duygusal yeme durumunun saptanması
Kose G. (Danışman)
Ö.OFLUOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Yeme arzusu ölçeği geçerlilik ve güvenilirlik çalışması
Kose G. (Eş Danışman), Dönmez R. A.
Ş.Akkurt(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017