-
2018 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü
-
Ambalajlı hububat ve fırıncılık ürünlerin beslenme bildiriminin değerlendirilmesi
Başoğlu S. (Danışman)
B.NİZİPLİOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
24 saatlik diyeti hatırlatma yönteminin çok basamaklı sorgulama tekniği kullanılarak geliştirilmesi üzerine bir pilot çalışma: Fazla kilolu kadın örneği
Başoğlu S. (Danışman)
E.TOSUN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
ENDOKRİNOLOJİ POLİKLİNİĞİNE BAŞVURAN 65 YAŞ VE ÜSTÜ TİP 2 DİYABETLİ BİREYLERİN BESLENME DURUMUNUN SAPTANMASI
Başoğlu S. (Danışman)
İ.ERDURAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
24 saatlik diyeti hatırlatma yönteminin çok basamaklı sorgulama tekniği kullanılarak geliştirilmesi üzerine bir pilot çalışma: genç yetişkin örneği
Başoğlu S. (Danışman)
E.KAYA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Ambalajlı et ve süt ürünlerı̇ ı̇le etlı̇ ve sütlü ürünlerı̇n beslenme bı̇ldı̇rı̇mı̇nı̇n değerlendı̇rı̇lmesı̇
Başoğlu S. (Danışman)
H.KONAK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Şeker ikamesi olarak kullanılan oligofrüktoz ve polidekstroz içeren karışım tatlandırıcının prebiyotik etkilerinin değerlendirilmesi üzerine bir araştırma
Başoğlu S. (Danışman)
Y.DEMİRCİOĞLU(Öğrenci), Doktora, 2004 -
Huzurevinde kalan yaşlıların beslenme-sıvı tüketim durumları ile bilişsel işlev durumları arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi üzerine bir araştırma
Başoğlu S. (Danışman)
G.DEMİR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2004 -
Atatürk Göğüs Hastalıkları Hastanesi ve Göğüs Cerrahisi Merkezi'ne aktif akciğer tüberkülozu tanısıyla yatırılan hastaların beslenme durumunun değerlendirilmesi
Başoğlu S. (Danışman)
Ş.ASLAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1999 -
Ankara ilinde tüketilen ekmek çeşitlerinin tüketim şekli, tüketim sıklığı ve tüketim miktarları ile protein, yağ nem, kül, karbonhidrat ve enerji miktarlarının saptanması üzerine bir araştırma
Başoğlu S. (Danışman)
Y.DEMİRCİOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1999