Yayınlar & Eserler

Kitap & Kitap Bölümleri

Gıdaların Üretim Süreçleri

Hastanelerde Beslenme Hizmetleri Yönetimi, Saniye Bilici, Editör, Nobel Tıp Kitapevi, Ankara, ss.261-290, 2023

SATIN ALMA ve DEPOLAMA - HAMMADDE ÜRETİMİ ve BESİN SEÇİMİ

TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ, Prof. Dr. Saniye Bilici,Prof. Dr. Murat Baş, Editör, Hedef Yayıncılık, Ankara, ss.200-220, 2021

HUZUREVLERİNDE MENÜ PLANLAMA

TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ (TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİN ULUSAL MENÜ PLANLAMA VE UYGULAMA REHBERİ, Yasemin BEYHAN,Saniye Bilici,Mevlüde Kızıl, Editör, Sağlık Bakanlığı Yayın No: 1184, Ankara, ss.181-206, 2020
Metrikler

Yayın

6

Atıf (WoS)

35

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

41

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

109

H-İndeks (Scholar)

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları