Öğr. Gör. MERT EKER


Meslek Yüksekokulu, Aşçılık Bölümü

Eğitim Bilgileri

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Doktora

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi , Türkiye

2020 - 2022

2020 - 2022

Yüksek Lisans

İstanbul Kültür Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, MBA, Türkiye

2012 - 2016

2012 - 2016

Lisans

Yeditepe Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2022

2022

Yüksek Lisans

COVID-19 sürecinde İstanbul'daki restoranların yaşadığı sorunlar ve normalleşme sürecinde çözüm önerileri

İstanbul Kültür Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

Yabancı Diller

C1 İleri

C1 İleri

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2023

2023

Sushi Teknikleri ve Yapımı

Mesleki Kurs

İsmek Eğitim Merkezi

Akademik Unvanlar / Görevler

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi

Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Aşçılık Bölümü

Verdiği Dersler

Ön Lisans

Ön Lisans

Tatlı, Pasta ve Hamur İşleri I

Tatlı, Pasta ve Hamur İşleri II

Temel Mutfak Uygulamaları

Gastronomiye Giriş

Kitaplar

2024

2024

Türkiye'deki Gastronomi Festivalleri ve Gastrodiplomasi

Eker M.

Gastrodiplomasiye Dair Seçki Yazılar 2, Gülşen Bayat,Binali Kılıç, Editör, Detay yayıncılık, Ankara, ss.158-170, 2024 Creative Commons License