T. H. BARAK Et Al. , "In vitro sindirim modelinin Sambucus spp. meyvelerinin fenolik profili ve antioksidan etkisi üzerine etkisi," 2. Ulusal Marmara Eczacılık Kongresi , Turkey, 2018
BARAK, T. H. Et Al. 2018. In vitro sindirim modelinin Sambucus spp. meyvelerinin fenolik profili ve antioksidan etkisi üzerine etkisi. 2. Ulusal Marmara Eczacılık Kongresi , (Turkey).
BARAK, T. H., CELEP, M. E., & YEŞİLADA, E., (2018). In vitro sindirim modelinin Sambucus spp. meyvelerinin fenolik profili ve antioksidan etkisi üzerine etkisi . 2. Ulusal Marmara Eczacılık Kongresi, Turkey
BARAK, TİMUR, MEHMET ENGİN CELEP, And ERDEM YEŞİLADA. "In vitro sindirim modelinin Sambucus spp. meyvelerinin fenolik profili ve antioksidan etkisi üzerine etkisi," 2. Ulusal Marmara Eczacılık Kongresi, Turkey, 2018
BARAK, TİMUR H. Et Al. "In vitro sindirim modelinin Sambucus spp. meyvelerinin fenolik profili ve antioksidan etkisi üzerine etkisi." 2. Ulusal Marmara Eczacılık Kongresi , Turkey, 2018
BARAK, T. H. CELEP, M. E. And YEŞİLADA, E. (2018) . "In vitro sindirim modelinin Sambucus spp. meyvelerinin fenolik profili ve antioksidan etkisi üzerine etkisi." 2. Ulusal Marmara Eczacılık Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TİMUR HAKAN BARAK Et Al. }, title={In vitro sindirim modelinin Sambucus spp. meyvelerinin fenolik profili ve antioksidan etkisi üzerine etkisi}, congress name={2. Ulusal Marmara Eczacılık Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2018}}