Ö. Kaçkin And F. Y. Kutlu, "Manipülatif ve Kaçma Davranışı Olan Hastaya Yaklaşım," In Ruh Sağlığı ve Psikiyatri Hemşireliği Uygulama Rehberi , İstanbul: Istanbul University-Cerrahpaşa University Press (IUC University Press), 2023, pp.49-51.
Kaçkin, Ö. And Kutlu, F. Y. Manipülatif ve Kaçma Davranışı Olan Hastaya Yaklaşım. 2023. In Ruh Sağlığı ve Psikiyatri Hemşireliği Uygulama Rehberi , Istanbul University-Cerrahpaşa University Press (IUC University Press), İstanbul, 49-51.
Kaçkin, Ö., & Kutlu, F. Y., (2023). Manipülatif ve Kaçma Davranışı Olan Hastaya Yaklaşım. Ruh Sağlığı ve Psikiyatri Hemşireliği Uygulama Rehberi (pp.49-51), İstanbul: Istanbul University-Cerrahpaşa University Press (IUC University Press).
Kaçkin, Özlem, And FATMA YASEMİN KUTLU. "Manipülatif ve Kaçma Davranışı Olan Hastaya Yaklaşım." In Ruh Sağlığı ve Psikiyatri Hemşireliği Uygulama Rehberi , 49-51. İstanbul: Istanbul University-Cerrahpaşa University Press (IUC University Press), 2023
Kaçkin, Özlem And Kutlu, FATMA Y. . "Manipülatif ve Kaçma Davranışı Olan Hastaya Yaklaşım." Ruh Sağlığı ve Psikiyatri Hemşireliği Uygulama Rehberi , Istanbul University-Cerrahpaşa University Press (IUC University Press), 2023, pp.49-51.
Kaçkin, Ö. And Kutlu, F. Y. (2023) "Manipülatif ve Kaçma Davranışı Olan Hastaya Yaklaşım", Ruh Sağlığı ve Psikiyatri Hemşireliği Uygulama Rehberi . İstanbul: Istanbul University-Cerrahpaşa University Press (IUC University Press).
@bookchapter{bookchapter, author ={Özlem Kaçkin And author ={FATMA YASEMİN KUTLU}, chaptertitle={Manipülatif ve Kaçma Davranışı Olan Hastaya Yaklaşım}, booktitle={ Ruh Sağlığı ve Psikiyatri Hemşireliği Uygulama Rehberi}, publisher={Istanbul University-Cerrahpaşa University Press (IUC University Press)}, city={İstanbul},year={2023} }