Atıf Formatları
Bitki Çaylarının Tüketiminin Hematolojik Parametreler Üzerine Muhtemel Etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

R. REİS Et Al. , "Bitki Çaylarının Tüketiminin Hematolojik Parametreler Üzerine Muhtemel Etkileri," Gıda, Metabolizma &Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , Turkey, 2016

REİS, R. Et Al. 2016. Bitki Çaylarının Tüketiminin Hematolojik Parametreler Üzerine Muhtemel Etkileri. Gıda, Metabolizma &Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , (Turkey).

REİS, R., SİPAHİ, H., & AYDIN, A., (2016). Bitki Çaylarının Tüketiminin Hematolojik Parametreler Üzerine Muhtemel Etkileri . Gıda, Metabolizma &Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, Turkey

REİS, RENGIN, HANDE SİPAHİ, And AHMET AYDIN. "Bitki Çaylarının Tüketiminin Hematolojik Parametreler Üzerine Muhtemel Etkileri," Gıda, Metabolizma &Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, Turkey, 2016

REİS, RENGIN Et Al. "Bitki Çaylarının Tüketiminin Hematolojik Parametreler Üzerine Muhtemel Etkileri." Gıda, Metabolizma &Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , Turkey, 2016

REİS, R. SİPAHİ, H. And AYDIN, A. (2016) . "Bitki Çaylarının Tüketiminin Hematolojik Parametreler Üzerine Muhtemel Etkileri." Gıda, Metabolizma &Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={RENGIN REIS Et Al. }, title={Bitki Çaylarının Tüketiminin Hematolojik Parametreler Üzerine Muhtemel Etkileri}, congress name={Gıda, Metabolizma &Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2016}}