P. HAMURCU Et Al. , "Dört Faktörlü Yeme Farkındalığı Ölçeği’nin Türkçeye Uyarlanması: Geçerlik ve Güvenirlik Çalışması," Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.8, no.2, pp.187-198, 2023
HAMURCU, P. Et Al. 2023. Dört Faktörlü Yeme Farkındalığı Ölçeği’nin Türkçeye Uyarlanması: Geçerlik ve Güvenirlik Çalışması. Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.8, no.2 , 187-198.
HAMURCU, P., KÖSE, G., ŞAHİN, İ. N., & ÇELİK, A., (2023). Dört Faktörlü Yeme Farkındalığı Ölçeği’nin Türkçeye Uyarlanması: Geçerlik ve Güvenirlik Çalışması. Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.8, no.2, 187-198.
HAMURCU, PINAR Et Al. "Dört Faktörlü Yeme Farkındalığı Ölçeği’nin Türkçeye Uyarlanması: Geçerlik ve Güvenirlik Çalışması," Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.8, no.2, 187-198, 2023
HAMURCU, PINAR Et Al. "Dört Faktörlü Yeme Farkındalığı Ölçeği’nin Türkçeye Uyarlanması: Geçerlik ve Güvenirlik Çalışması." Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.8, no.2, pp.187-198, 2023
HAMURCU, P. Et Al. (2023) . "Dört Faktörlü Yeme Farkındalığı Ölçeği’nin Türkçeye Uyarlanması: Geçerlik ve Güvenirlik Çalışması." Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.8, no.2, pp.187-198.
@article{article, author={PINAR HAMURCU Et Al. }, title={Dört Faktörlü Yeme Farkındalığı Ölçeği’nin Türkçeye Uyarlanması: Geçerlik ve Güvenirlik Çalışması}, journal={Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi}, year=2023, pages={187-198} }