Atıf Formatları
Pastacılık Ürünlerinin Enerji ve Besin Değerleri ile Diyet Değişim Listelerindeki Karşılıklarının Değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. KARABUDAK Et Al. , "Pastacılık Ürünlerinin Enerji ve Besin Değerleri ile Diyet Değişim Listelerindeki Karşılıklarının Değerlendirilmesi," GIDA , vol.38, no.4, pp.231-238, 2013

KARABUDAK, E. Et Al. 2013. Pastacılık Ürünlerinin Enerji ve Besin Değerleri ile Diyet Değişim Listelerindeki Karşılıklarının Değerlendirilmesi. GIDA , vol.38, no.4 , 231-238.

KARABUDAK, E., BAŞOĞLU, S., TURNAGÖL, H. H., Özbay Bedir, G., & TÜRKÖZÜ, D., (2013). Pastacılık Ürünlerinin Enerji ve Besin Değerleri ile Diyet Değişim Listelerindeki Karşılıklarının Değerlendirilmesi. GIDA , vol.38, no.4, 231-238.

KARABUDAK, EFSUN Et Al. "Pastacılık Ürünlerinin Enerji ve Besin Değerleri ile Diyet Değişim Listelerindeki Karşılıklarının Değerlendirilmesi," GIDA , vol.38, no.4, 231-238, 2013

KARABUDAK, EFSUN Et Al. "Pastacılık Ürünlerinin Enerji ve Besin Değerleri ile Diyet Değişim Listelerindeki Karşılıklarının Değerlendirilmesi." GIDA , vol.38, no.4, pp.231-238, 2013

KARABUDAK, E. Et Al. (2013) . "Pastacılık Ürünlerinin Enerji ve Besin Değerleri ile Diyet Değişim Listelerindeki Karşılıklarının Değerlendirilmesi." GIDA , vol.38, no.4, pp.231-238.

@article{article, author={EFSUN KARABUDAK Et Al. }, title={Pastacılık Ürünlerinin Enerji ve Besin Değerleri ile Diyet Değişim Listelerindeki Karşılıklarının Değerlendirilmesi}, journal={GIDA}, year=2013, pages={231-238} }