D. Çiftci Et Al. , "Ayurveda Beslenme Sistemine Uygun Türk Mutfağı Örnek Menü Planlaması," Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.1, pp.665-685, 2020
Çiftci, D. Et Al. 2020. Ayurveda Beslenme Sistemine Uygun Türk Mutfağı Örnek Menü Planlaması. Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.1 , 665-685.
Çiftci, D., Dorman, E., & Kızıldemir, Ö., (2020). Ayurveda Beslenme Sistemine Uygun Türk Mutfağı Örnek Menü Planlaması. Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.1, 665-685.
Çiftci, Dilek, Elif DORMAN, And Özgür Kızıldemir. "Ayurveda Beslenme Sistemine Uygun Türk Mutfağı Örnek Menü Planlaması," Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.1, 665-685, 2020
Çiftci, Dilek Et Al. "Ayurveda Beslenme Sistemine Uygun Türk Mutfağı Örnek Menü Planlaması." Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.1, pp.665-685, 2020
Çiftci, D. Dorman, E. And Kızıldemir, Ö. (2020) . "Ayurveda Beslenme Sistemine Uygun Türk Mutfağı Örnek Menü Planlaması." Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.1, pp.665-685.
@article{article, author={Dilek ÇİFTCİ Et Al. }, title={Ayurveda Beslenme Sistemine Uygun Türk Mutfağı Örnek Menü Planlaması}, journal={Türk Turizm Araştırmaları Dergisi}, year=2020, pages={665-685} }