Atıf Formatları
Türkiye’deki Geleneksel Fermente Ürünler
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. İ. PALAMUTOĞLU And M. BAŞ, "Türkiye’deki Geleneksel Fermente Ürünler," Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.2, pp.200-220, 2020

PALAMUTOĞLU, M. İ. And BAŞ, M. 2020. Türkiye’deki Geleneksel Fermente Ürünler. Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.2 , 200-220.

PALAMUTOĞLU, M. İ., & BAŞ, M., (2020). Türkiye’deki Geleneksel Fermente Ürünler. Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.2, 200-220.

PALAMUTOĞLU, Merve, And Murat BAŞ. "Türkiye’deki Geleneksel Fermente Ürünler," Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.2, 200-220, 2020

PALAMUTOĞLU, Merve İ. And BAŞ, Murat. "Türkiye’deki Geleneksel Fermente Ürünler." Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.2, pp.200-220, 2020

PALAMUTOĞLU, M. İ. And BAŞ, M. (2020) . "Türkiye’deki Geleneksel Fermente Ürünler." Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.2, pp.200-220.

@article{article, author={Merve İNCE PALAMUTOĞLU And author={Murat BAŞ}, title={Türkiye’deki Geleneksel Fermente Ürünler}, journal={Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi}, year=2020, pages={200-220} }