Atıf Formatları
Clostridium Botulinum Kaynaklı Gıda Zehirlenmeleri: Botulizm
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

R. REİS Et Al. , "Clostridium Botulinum Kaynaklı Gıda Zehirlenmeleri: Botulizm," Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dergisi , vol.39, no.1, pp.58-63, 2019

REİS, R. Et Al. 2019. Clostridium Botulinum Kaynaklı Gıda Zehirlenmeleri: Botulizm. Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dergisi , vol.39, no.1 , 58-63.

REİS, R., ZERAY, C., & SİPAHİ, H., (2019). Clostridium Botulinum Kaynaklı Gıda Zehirlenmeleri: Botulizm. Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dergisi , vol.39, no.1, 58-63.

REİS, RENGIN, CAN ZERAY, And HANDE SİPAHİ. "Clostridium Botulinum Kaynaklı Gıda Zehirlenmeleri: Botulizm," Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dergisi , vol.39, no.1, 58-63, 2019

REİS, RENGIN Et Al. "Clostridium Botulinum Kaynaklı Gıda Zehirlenmeleri: Botulizm." Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dergisi , vol.39, no.1, pp.58-63, 2019

REİS, R. ZERAY, C. And SİPAHİ, H. (2019) . "Clostridium Botulinum Kaynaklı Gıda Zehirlenmeleri: Botulizm." Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dergisi , vol.39, no.1, pp.58-63.

@article{article, author={RENGIN REIS Et Al. }, title={Clostridium Botulinum Kaynaklı Gıda Zehirlenmeleri: Botulizm}, journal={Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dergisi}, year=2019, pages={58-63} }