Atıf Formatları
Türkiye’de Üretilen Tropikal Meyvelerin Besin Değerleri ve Kullanım Alanları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ç. ÖZER Et Al. , "Türkiye’de Üretilen Tropikal Meyvelerin Besin Değerleri ve Kullanım Alanları," International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics , Gaziantep, Turkey, pp.10-11, 2019

ÖZER, Ç. Et Al. 2019. Türkiye’de Üretilen Tropikal Meyvelerin Besin Değerleri ve Kullanım Alanları. International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics , (Gaziantep, Turkey), 10-11.

ÖZER, Ç., BRUWIER, F. G., OLGAY, P., & ELMACIOĞLU, F., (2019). Türkiye’de Üretilen Tropikal Meyvelerin Besin Değerleri ve Kullanım Alanları . International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics (pp.10-11). Gaziantep, Turkey

ÖZER, ÇAĞLA Et Al. "Türkiye’de Üretilen Tropikal Meyvelerin Besin Değerleri ve Kullanım Alanları," International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics, Gaziantep, Turkey, 2019

ÖZER, ÇAĞLA Et Al. "Türkiye’de Üretilen Tropikal Meyvelerin Besin Değerleri ve Kullanım Alanları." International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics , Gaziantep, Turkey, pp.10-11, 2019

ÖZER, Ç. Et Al. (2019) . "Türkiye’de Üretilen Tropikal Meyvelerin Besin Değerleri ve Kullanım Alanları." International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics , Gaziantep, Turkey, pp.10-11.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ÇAĞLA ÖZER Et Al. }, title={Türkiye’de Üretilen Tropikal Meyvelerin Besin Değerleri ve Kullanım Alanları}, congress name={International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics}, city={Gaziantep}, country={Turkey}, year={2019}, pages={10-11} }